Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dying Light

Microsoft Store afslører Dying Light: Platinum Edition

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dying Light 2 blev annonceret tilbage ved E3 2018, men har siden da haft en tumultarisk udvikling med flere forsinkelser undervejs.

Skulle du derfor i løbet af den lange ventetid helt have glemt det originale Dying Light fra 2015, så får du nu snart muligheden for at genopleve det i den mest komplette samling hidtil.

Siden Gaming Route har spottet et opslag på Microsoft Store for Dying Light: Platinum Edition. Opslaget er siden fjernet, men det fremgik, at man får den fulde pakke, hvilket udover selve spillet inkluderer udvidelsen Dying Light: The Following samt hele 21 mindre DLC-pakker.

Ifølge det fjernede opslag udkommer Dying Light: Platinum Edition på torsdag, d. 27. maj. Techland har i øjeblikket en kreativ nedtælling kørende på deres Twitter, der utvivlsomt vil ende med nyt om det kommende Dying Light 2, så måske den nye information vil falde samtidigt med annonceringen af Dying Light: Platinum Edition?

Dying Light

Relaterede tekster

Dying LightScore

Dying Light

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Har Dying Light hvad der skal til for at skille sig ud fra mængden, eller falder det hen i forglemmelighedens tusmørke?Indlæser mere indhold