Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsofts beløb til Bobby Kotick kunne have betalt alle lønninger hos Arkane og Tango i 17 år

Ja, det er lidt et ligegyldigt regnestykke, men stadig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lad os måske starte med at slå fast, at du ikke på den måde direkte kan sammenligne det beløb Bobby Kotick, tidligere Activision CEO, fik udbetalt af Microsoft i forbindelse med sit exit ved årsskiftet, med hvad det koster at drive både Arkane Austin og Tango Gameworks, der for nylig blev lukket.

Men det sætter dog problematikken med de summer som dem i toppen af spilbranchen får udbetalt, og de problematikker der belyses efterfølgende af selvsamme top, som så resulterer i at hundredevis, tusindvis mister deres job.

Hobby Consolas kan slå fast, at Bobby Kotick fik udbetalt omkring $375 millioner i forbindelse med sit exit som CEO, og at dette beløb, rundt regnet, ville kunne køre Arkane Austin og Tango Gameworks, med deres estimerede antal ansatte og med højde for fluktuerende lønninger de inviduelle stillingsbetegnelser taget in mente, i 17 år. Det skal dog siges at dette beløb blev udbetalt fordi Kotick overleverede sine aktier i virksomheden, og vi har tidligere fået bekræftet værdien af hans aktier før handlen gik igennem. Igen; det er en figurativ sammenligning, men fortsat værd at tænke over.

Noget tyder også på at Microsoft har tabt ret så signifikant goodwill hos forbrugere og meningsdannere efter denne handling.

Microsofts beløb til Bobby Kotick kunne have betalt alle lønninger hos Arkane og Tango i 17 år


Indlæser mere indhold