Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mighty No. 9

Mighty No. 9 er nu også på vej til PS3, Xbox 360 og Wii U

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har tidligere fortalt om Mighty No. 9, der godt nok ikke har Mega Man-licensen og Capcom bag sig, men i alle andre henseender må betragtes som et slags next-gen Mega Man-eventyr. Spillets Kickstarter-kampagne har været en enorm succes og har på nuværende tidspunkt indsamlet over to millioner dollars, hvilket har aktiveret nyt bonusser.

Derfor er det nu blevet offentliggjort at eventyret også udkommer til PlayStation 3, Wii U og Xbox 360. Samtidigt har udvikleren Comcept afsløret et par nye koncept-billeder af en boss-karakter som indtil videre har fået navnet Might No. 3.

Mighty No. 9Mighty No. 9Mighty No. 9
Mighty No. 9Mighty No. 9Mighty No. 9
Mighty No. 9

Relaterede tekster

1
Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Keiji Inafune bringer den spirituelle efterfølger til Mega Man til de nyeste konsoller. Formår Comcept at tilfredsstille gamle og nye fans ved at forny en gammel serie? Anders anmelder.Indlæser mere indhold