Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mighty No. 9

Mighty No. 9 lanceres 18. september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mighty No. 9 er blevet ramt af en mindre forsinkelse. Oprindeligt var Kickstarer successen sat til at blive lanceret her i foråret, men det ser ud til at man må slå koldt vand i blodet.

Kigger man på spillets officielle hjemmeside står Mighty No. 9 til release 15 september i USA og 18 september i Europa.

Det kommer både som digitalt download ($19.99/€19.99/£14.99) og som en fysisk udgivelse ($29.99/€29.99/£24.99). Spillet bliver udgivet af Deep Silver og inkluderer international voice-over på engelsk, fransk, og japansk (det skal dog slås til manuelt). Herudover er der undertekster på spansk, fransk, italiensk, tysk, russisk, polsk, brassiliansk og portugisisk.

Spillet kommer til næsten alle systemer, dog vil håndholdte konsoller som Nintendo 3DS og PS Vita først nyde glæde af spillet "på et senere tidspunkt" (FAQ).

Mighty No. 9
HQ

Relaterede tekster

1
Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Keiji Inafune bringer den spirituelle efterfølger til Mega Man til de nyeste konsoller. Formår Comcept at tilfredsstille gamle og nye fans ved at forny en gammel serie? Anders anmelder.Indlæser mere indhold