Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mighty No. 9

Mighty No. 9's udviklere giver udgiveren skylden for dårlig trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge kom der en ny trailer for action-platformspillet Mighty No. 9, men klippet faldt ikke i alles smag. Tværtimod er der mange, som har råbt op om, at de føler, at traileren kunne have været bedre. En af disse er Takuya Aizu.

Det overaskende ved dette er, at Takuya Aizu er en af udviklerne af spillet, som åbenbart ikke har haft meget at sige i forhold til traileren. Han skyder i stedet skylden, for kvaliteten af traileren på Deep Silver.

"What the hell was D*** *il*** thinking making a crappy PV like this?! Unforgivable",

Det skriver Aizu på Twitter.

Om man kan lide traileren eller ej, det er jo lidt op til den enkelte, men det kan ikke være en god ting, at internettet flipper ud på den måde. Det er sikkert heller ikke gået Deep Silvers næse forbi, så vi må se, hvad der sker med den næste trailer og spillet generelt.

HQ
Mighty No. 9

Relaterede tekster

1
Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Keiji Inafune bringer den spirituelle efterfølger til Mega Man til de nyeste konsoller. Formår Comcept at tilfredsstille gamle og nye fans ved at forny en gammel serie? Anders anmelder.Indlæser mere indhold