Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Evil Within

Mikami er interesseret i at lave et førstepersons horror-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I vores interview med Shinji Mikami ved sidste uges Gamelab i Barcelona (den fulde video kommer op på sitet snarest), talte vi om løsningen på nogle af de problemer, som Resident Evil-skaberen følte at spiludviklere "kæmper med" for tiden.

Da vi kom ind på Silent Hills-projektet, spurgte vi om førstepersonsvinklen var en god retning for genren at bevæge sig i, og om det var noget han selv var interesseret i.

"I do want to make a first person survival horror game," svarede han, efter at have komplimenteret Kojimas arbejde. "Because it is a very good method to immerse yourself in your environment, and the fear and the horror is more close to you. So I do feel that I can do something different and interesting in first person."

Sidste måned begyndte Tango Gameworks at lede efter nye ansatte til deres kommende projekt, som ser ud til at være en PS4/Xbox One-titel, og det er især folk med Unreal Engine 4-erfaring, der søges.

The Evil Within

Relaterede tekster

The Evil WithinScore

The Evil Within

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Shinji Mikami vender tilbage til survival horror-genren med et spil, der føles som en greatest hits-samling - på godt og ondt.Indlæser mere indhold