Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft har over 140 millioner månedlige spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når vi snakker om populære spil i branchen, så taler vi i disse tider oftest om Battle Royale-spil, såsom Fortnite eller Apex Legends. Men Minecraft fortsætter med at vokse i stor, stor stil, og i løbet af de sidste års tid er der bare kommet flere og flere aktive spillere til.

Windows Central kan nu bekræfte, at der er over 140 millioner månedlige spillere i Minecraft, og det er ret vildt.

Dette sagde Microsoft også selv i deres seneste kvartalsraport, og slog desuden fast at det er en stigning på 30% siden samme periode sidste år.

Det er også blevet afsløret, at add-ons og mods til Minecraft fortsat er uhyre populære, og der er blevet downloadet over en milliard af dem. Det her ledt til at skaberne bag disse har tjent mere end $350 millioner tilsammen

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold