Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft rammer som det første spil en trilliard views på Youtube

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes et utal af spil efterhånden, der kan betragtes som absolutte giganter. PUBG: Battleground, Fortnite, Call of Duty: Warzone - men Minecraft formår stadig, efter så mange aktive år på markedet, at være blandt markedets største.

Det reflekteres ikke bare i sindssyge salgstal og kvartalsrapporter, men også i interessen på diverse streaming-platforme. Nu kan Google afsløre i en pressemeddelelse, at alene på Youtube har spillet, siden lanceringen i 2009, samlet over en trilliard views på platformen:

"I mere end 10 år har det ikoniske spil Minecraft været stort - kæmpestort. Ikke blot i eget univers, men også på YouTube, hvor det er det absolut største fællesskab på spilområdet. Og de seneste par års eksplosive udvikling betyder nu, at Minecraft-indholdet runder en ret utrolig milepæl: Videoer med Minecraft-indhold har nu mere end 1 billion - eller 1.000 milliarder - visninger."

For at fejre anledningen har Youtube lanceret en hjemmeside, som undersøger tendenserne nærmere, og fejrer diverse aspekter af denne vilde milepæl.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold