Dansk
Gamereactor
lifestyle

Mini udelukker ikke at lave en elcykel

Det leger aktivt med ideen om at forstå, hvordan det fungerer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de næste projekter, der kommer fra Mini, kan se bilmærket handle fire hjul til to. Det er blevet nævnt af Mini s chef Stefanie Wurst i et interview med Auto Express, at bilproducenten er interesseret i at teste e-cykelvandet og endda har et team, der arbejder på nogle ideer for at se, hvordan det fungerer.

Wurst udtalte: "Jeg synes, det er interessant, fordi det er mobilitet i byerne - BMW producerer så meget, når det kommer til mobilitet. Hvis vi skulle gøre noget, ville jeg først undersøge familien, og jeg synes, det er noget, jeg finder interessant. Hvis jeg har interesse i vores markeder, er det noget, jeg ville overveje."

Dette blev derefter bekræftet af Mini s designchef Oliver Heilmer, der tilføjede: "Jeg gav faktisk teamet opgaven, 'Lad os lave nogle cykler bare for at forstå, om det virker'."

Hovedspørgsmålet med en Mini e-cykel vil være, hvordan den er designet og stylet til at ligne de ikoniske biler, men det er klart, at hvis fans viser interesse for denne idé, vil Mini ikke afvise ideen om at udforske den mere dybtgående.

Dette er en annonce:
Mini udelukker ikke at lave en elcykel


Indlæser mere indhold