Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge bliver en tv-serie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At de fleste store spil bliver til film er efterhånden ikke nogen stor overraskelse, og lige nu ruller en filmatisering af det kendte Warcraft-univers da også over verdens biograflærreder. Det der dog ikke mange spil der er gået hen og er blevet til tv-serier, men det kunne meget vel ændre sig nu.

Deadline kan nemlig rapportere, at produktionsselskabet Endemol Shine Studios har købt rettighederne til at lave en tv-serie baseret på spillet Mirror's Edge. De vil ikke afsløre andet om tv-serien udover at vi kan forvente en "female-centered action series".

Mirror's Edge handler om en dystopisk fremtidsby, hvor firmakultur og kapitalisme har bragt samfundet i knæ. De sidste frie er de såkaldte Runners, der på rebelsk vis fragter information på tværs af storbyens tage.

Præsidenten for produktionsselskabet Endemol Shine Studios, Sharon Hall, har sagt følgende omkring samarbejdet:

"We clearly see Mirror's Edge as a franchise for the global TV audience. It has a strong female protagonist, a wildly rabid fan base and a worldwide brand that Electronic Arts and EA DICE have done an amazing job establishing."

Mirror's Edge Catalyst

Relaterede teksterIndlæser mere indhold