Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rez

Mizuguchi overvejer Rez 2

En klassiker bliver genoplivet...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tetsuya Mizuguchi, manden bag Meteos, Lumines og Rez, indrømmer i et interview med Eurogamer, at han seriøst overvejer en fortsættelse af Rez, eller i hvert fald en oplevelse, der kan minde ufattelig meget om det. Han sagde:

"Jeg holder øje med hvad der sker i fremtiden, hvordan man kan kombinere musik med noget visuelt, noget futuristisk - en slags Rez-oplevelse. Nu siger jeg ikke at jeg laver en decideret Rez-fortsættelse, men jeg overvejer helt klart mulighederne for hvilke spil det er muligt at lave med højdefinitions lyd og billede."

På spørgsmålet om hvorvidt dette projekt reelt kunne være et Rez 2, sagde Tetsuya følgende:

"Jeg overvejer det seriøst. Det er noget jeg altid tænker på..."

Tetsuya Mizuguchis kommende spil er Every Extend Extra, Lumines 2 og en ny udgave af Meteos.

Rez

Relaterede tekster

2
Rez afsløret til Playstation VR

Rez afsløret til Playstation VR

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Kan du huske kult-klassikeren Rez, der originalt udkom til Dreamcast og PlayStation 2 i Japan i 2001? Det blev senere genudgivet i en HD-version på Xbox 360, og nu er...Indlæser mere indhold