Dansk
Gamereactor
nyheder
Kane & Lynch 2: Dog Days

Mød skaberne af Kane & Lynch

Vind adgang til lanceringsfesten

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Startskuddet til den store lancering af det danske computerspil Kane & Lynch 2: Dog Days indledes med en særlig præsentation for pressen, og hvis du er heldig, også dig.

Vi sender en stak Gamereactor-brugere afsted til den eksklusive event onsdag d. 18. august kl 12:30 (Du skal dog selv sørge for transport til IOs hovedkvarter i København).

Det eksklusive arrangement byder på følgende program:

Head of Studio Niels Jørgensen fra IO Interactive fortæller om virksomhedens udvikling fra 7 til over 200 medarbejdere på lidt over 10 år, og om den største lancering af et dansk spil nogensinde. Spillet udkommer på seks kontinenter med et rekordstort millionbeløb til markedsføring.

Spillets Art Director Rasmus Poulsen giver eksempler på, hvorfor der er så store forventninger til spillet: Den unikke historiefortælling og de utraditionelle karakterer, der udgør hele 'Kane & Lynch'-universet.

Der bliver masser af information om spiludviklingen og budt på en rejse igennem det taktiske og actionfyldte spil, der følger antiheltene Kane & Lynch.

Nicolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg serverer mad og drikke.

Herefter er der mulighed for selv at prøve spillet og tale med en række af personerne bag Kane & Lynch 2: Dog Days.

...og naturligvis får du en signeret udgave af spillet og et signeret poster med hjem efter oplevelsen.

Måden hvorpå du kan vinde adgang kommer her:

Inden lørdag middag, skal du i kommentarfeltet herunder, med PRÆCIST 20 ord, skrive hvorfor du skal med til denne event.

Alternativ kan du vælge at skrive en Kane & Lynch-inspireret historie herunder, så får du PRÆCIST 50 ord at gøre godt med.

Søndag aften annoncerer vi vinderne.

Du skal være 18 år for at kunne vinde.

Kane & Lynch 2: Dog Days
Kane & Lynch 2: Dog DaysKane & Lynch 2: Dog DaysKane & Lynch 2: Dog Days

Relaterede tekster

Kane & Lynch 2: Dog DaysScore

Kane & Lynch 2: Dog Days

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

IO Interactive har for anden gang sluppet Kane og Lynch ud fra galehuset. Denne gang foregår løjerne i Shanghais gader og stræder, og det går ikke stille for sig...

Mød skaberne af Kane & Lynch

Mød skaberne af Kane & Lynch

NYHED. Skrevet af Lee West

Startskuddet til lanceringen af det danske Kane & Lynch 2: Dog Days indledes med en særlig præsentation for pressen, og hvis du er heldig, også dig...Indlæser mere indhold