Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Modder får Bloodborne og The Last of Us Part II til at køre i over 100 FPS på hacket PS5

Hvor bliver den Bloodborne-patch af, Sony?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet bevist af modders, at det ikke kræver det store arbejde at få PS4-spil til at køre i låste 60 FPS på PS5. I årevis har fans af From Softwares PS4-eksklusiv Bloodborne, som kører i 30 FPS, efterspurgt en remaster af spillet. Mange vil også stille sig tilfreds med en simpel performance patch. Men Sony har været tavse som graven. Og når de nægter at opfylde deres egne fans' ønsker, må hacking-communityet træde til.

Først var det modder og From Software-insider Lance McDonald, der lavede en 60 FPS patch til Bloodborne, men nu har modderen Illusion bevist, at 60 FPS bestemt ikke er grænsen. Han har nemlig fået det gotiske action-spil til at køre i over 100 fps, og det samme med en anden elsket PS4-titel, nemlig The Last of Us Part II. Mere specifikt har han fået førstnævnte til at køre i 110 FPS ved en opløsning på 720p, og sidstnævnte i 85 FPS ved 1440p eller 105 FPS ved 1080p.

Det er altså muligt at give sine yndlings PS4-spil et markant løft, men som altid er det jo aldrig helt ligetil eller risikofrit at hacke sin PS5-konsol.

Tror du, Sony har nogen som helst planer for Bloodborne?

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold