Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Aliens: Colonial Marines

Modder forsøger at fikse Aliens: Colonial Marines

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox Software's meget ventede Alien-spil, Aliens: Colonial Marines, viste sig at være ganske forfærdeligt, og blev nærmest oversvømmet af dårlige anmeldelser ved udgivelsen.

Men selvom spillet var en massiv skuffelse, så var der alligevel nogen som så spillets potentiale. En af disse var modderen TemplarGFX, som satte sig for at rette spillets mange fejl.

Resultatet er et mod kaldet TemplarGFX's ACM Overhaul, og det er præcis lige så ambitiøst som navnet antyder. Ifølge den officielle beskrivelser så gør moddet følgende:

"reprograms and rebalances Xeno AI, Human AI, Weapon Mechanics, Ballistics, Animations, Shaders, Particles, Decals, Lighting, and engine features to get the best out of the game possible."

Hvis man kigger lidt på brugeranmeldelserne, så lader det til, at TemplarGFX har gjort et godt stykke arbejde.

Aliens: Colonial Marines

Relaterede tekster

Aliens: Colonial MarinesScore

Aliens: Colonial Marines

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gearbox Software og Segas forsøg ud i Aliens-serien ændrer desværre ikke ved fordommene om spil baseret på filmlicenser...

0
Aliens tilbage på Steam

Aliens tilbage på Steam

NYHED. Skrevet af Lee West

Netop som vi troede at halvdårlige licensbud på xenomorphs og mariner var fortid på Steam, efter at de blev fjernet fra tjenesten i sidste uge, er de tilbage igen. Det...

5
Aliens forsvundet fra Steam

Aliens forsvundet fra Steam

NYHED. Skrevet af Mike Holmes

I skrivende stund kan du glemme alt om at indkøbe Alien: Colonial Marines eller 2010-udgaven af Alien vs. Predator på Steam. Det skyldes ganske sikkert nogle ændringer i...Indlæser mere indhold