Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ModNation Racers

ModNation-demo i denne uge

USA i morgen, Europa lidt uvist

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har meddelt, at en demo af ModNation Racers skulle lande på PlayStation Network i denne uge. Amerikanerne får adgang til demoen i morgen, og den skulle også være på vej til Europa, selvom Sonys Chuck Lacson ikke er sikker på hvornår.

Demoen lyder til at blive temmeligt udførlig. Den indeholder både singleplayer, offline multiplayer, Mod-designer, kart-designer, og vigtigst af alt, spillets meget roste bane-designer. Ifølge Lacson bliver bane-designeren fuldt funktionel, men indeholder dog ikke lige så mange "props" (rekvisitter og genstande) som udgaven i det fulde spil.

ModNation Racers udkommer på onsdag.

ModNation Racers

Relaterede tekster

ModNation RacersScore

ModNation Racers

ANMELDELSE. Skrevet af Carsten Odgaard

Carsten har spillet LittleBigPlanet på hjul. Læs anmeldelsen af gør-det-selv-spillet ModNation Racers lige her, og se om Mario Kart ryger af tronen...

Se ModNation-vinderne

Se ModNation-vinderne

NYHED. Skrevet af Redaktionen

Vi har nu talt stemmer op, tjekket for snyd og bedrag samt brokket os højlydt, når vores favortitter ikke fik nok point. Læs med her hvis du vil se, hvem der vandt en PlayStation 3...Indlæser mere indhold