Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Monolith fjerner mikrotransaktioner i Shadow of War

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år blev vi introduceret til heftige mikrotransaktioner, og udgivelsen af Middle-earth: Shadow of War var blandt de titler der for alvor fik brugerne op på tasterne.

Vores anmeldelse af spillet bragte desuden også problemet op omkring spillets implementering af loot bokse, der kan købes for rigtige penge, og netop som spillet mere eller mindre er gået i glemmebogen afslører Monolith syv måneder efter spillets udgivelse, at de nu fjerner mikrotransaktioner fra spillet.

Monolith fortæller, at de har lyttet til brugerbasen, og ændret en række tiltag i spillet. For eksempel var det meningen, at man skulle føle et nært forhold til den hær man opbygger i spillet, hvilket er svært, da man kan købe sig frem til de stærkeste orker i spillet. Desuden vil en kommende opdatering være en markant opgradering af spillets system omkring udstyr samt spillerens fremskridt, der ifølge udvikleren vil blive et langt dybere system end det nuværende.

Har du gennemført Middle-earth: Shadow of War, kunne det godt lyde som om at spillet kunne hives frem igen efter denne opdatering, da det lyder som om at der vil blive implementeret utroligt mange ting. Har du endnu ikke fået anskaffet dig spillet, kunne det lyde som om at det kunne være godt at vente til opdateringen ruller ud.

Monolith har ikke givet en dato for udgivelse af opdateringen, men vi forventer at se den omkring maj, da køb af kister stopper den 17. maj.

Middle-earth: Shadow of War

Relaterede teksterIndlæser mere indhold