Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Monoliths næste spil har en stor dynamisk åben verden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Monolith har for alvor gjort sig selv bemærket de seneste par år, på både gode og dårlige måder, med udgivelsen af Middle-earth: Shadow of Mordor og den kontroversielle efterfølger Middle-earth: Shadow of War. Lige nu arbejder de på deres næste projekt, og det lader til at være lidt anderledes.

Som bekendt blev Nemesis-systemet betragtet som en ny innovativ feature, og selvom spillene havde en relativt åben verden, så var den ikke åben i den traditionelle forstand. Det tyder på at deres næste spil har en ny innovativ feature og en helt åben verden.

De har for nylig slået adskillige stillinger op på deres hjemmeside, hvor de blandt andet leder efter nye ansatte der skal skabe "new pipelines enabling creation of a single scalable, stream-able contiguous open world that players can immerse themselves in for our next big gaming innovation."

Det lyder ret så ambitiøst. Mon spillet er baseret på Ringenes Herre, eller er der tale om en ny IP?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterede teksterIndlæser mere indhold