Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin har afsløret sin størrelse på Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Monster Hunter-franchisen klarer sig godt, og det kommende Monster Hunter Rise lander lige om lidt, men dét er ikke den eneste Monster Hunter titel som rammer i den nærmeste fremtid. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin udkommer også snart d. 9 juli, og Nintendo Listing har lige løftet sløret på størrelsen af spillet til Nintendo Switch. Det kommende turbaserede RPG kommer til at fylde 14.6 GB på Switch.

I forhold til forgængeren er det et ordentligt spring, da den første titel på Nintendo 3DS "kun" fyldte 1.8 GB, men det er ikke kun et stort spring i størrelse, men også i produktions værdi. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin har en langt større og episk fortælling, og undervejs kommer spillere til at beskytte en Razewing Ratha, som er en version af den mytologiske Rathalos, som - hvis opfostret forkert - potentielt kan ødelægge menneskeheden. Du tager på en rejse, hvor du lærer sandheden om det mytologiske væsen, og møder nye venner på din vej.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kommer til at have kooperativt spil for 1-4 spillere lokalt, men også online. Spillet er ude d. 9 juli til PC og Nintendo Switch, og vi ser frem til at få mere information omkring spillet i de kommende måneder.

For mere Monster Hunter, så hold jer opdateret på Gamereactor siden, hvor vi anmelder Monster Hunter Rise.

HQ
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Relaterede teksterIndlæser mere indhold