Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter 3 Ultimate

Monster Hunter til 3DS uden online

Monsterjagten skal foregå lokalt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du stadig venter på en overraskende udmelding fra Capcom, hvor de fortæller om en online-del til Monster Hunter Tri G til nintendos 3DS, så er det måske på tide at give op. Capcom har udsendt et svar på sin support side, der bekræfter at spillet ikke vil have mulighed for online-spil.

Som beskrevet på supportsiden, så bruger spillet internettet til at downloade specielle quests. Hvis du ønsker at spille sammen og med andre jægere, skal du gøre det lokalt. Det foregår via ad hoc, akkurat som PSP Monster Hunter-spillene.

Så hvis du ønsker at gå online i jagten på monstre i Capcoms succesfulde spil serie, så må du sandsynligvis vente til næste udgave i serien.

Monster Hunter 3 UltimateMonster Hunter 3 UltimateMonster Hunter 3 Ultimate
Monster Hunter 3 UltimateMonster Hunter 3 UltimateMonster Hunter 3 Ultimate

Relaterede tekster

6
Monster Hunter 3 Ultimate - 3DSScore

Monster Hunter 3 Ultimate - 3DS

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Endnu en anmeldelse af Monster Hunter 3 Ultimate. Denne gang er det den håndholdte udgave, der kommer under lup.Indlæser mere indhold