Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Morgausse er den endelige Fortnite Summer Skirmish-vinder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnites store Summer Skirmish-serie blev endelig lukket ved den store PAX West-messe for nylig, og som sidste turnering i rækken var der meget at spille om - $1.5 millioner for at være specifik. Førstepladsen gik i sidste ende til spillere Morgausse, da han sendt 99 andre spillere ud af turneringen med sine 11 point. Han har nu vunder $250.000.

I forhold til pointene, så gav én sejr tre point, og en anden- og tredjeplads gav to point. En række runder blev spillet, og til sidst var det Morgausse der var sejrherre.

Ghost Bizzle kom på en andenplads, og Poach endte på tredje.

Ønsker du at se flere Fortnite-eSportsbegivenheder i fremtiden?

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold