Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 topper salgslisterne i England

Men salget af fysiske eksemplarer er 38 % mindre end MK 11.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mortal Kombat 1 viser sig at være et stort hit på det britiske marked og ligger i øjeblikket nummer 1 på salglisten over fysiske eksemplarer. Men som Chris Ding fra Gamesindustry.biz rapporterer, er de fysiske salg af Netherrealms seneste kampspil faldet med 38 % sammenlignet med Mortal Kombat 11.

Naturligvis bliver fysiske spilsalg generelt mindre i takt med, at flere og flere mennesker tyer til at købe spil digitalt, men 38 % er alligevel en ret markant forskel. Hvad angår andre nye store udgivelser gør Lies of P et rigtig godt første indtryk og ligger nummer 3 på listen lige foran Pikmin 1+2.

Payday 3 ligger nummer 7, hvilket ikke er super overraskende, eftersom en stor del af dette spils salg ville være digitale via PC-markedet. Starfield er faldet ret langt ned ad listen og ligger nummer 19, og The Crew Motorfest ligger på 11. pladsen.

Mortal Kombat 1

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold