Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat er den bedst sælgende kampspilsserie nogensinde

Serien har toppet 80 millioner solgte eksemplarer til dato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mortal Kombat-serien er fast inventar i spilbranchen, men siden Netherrealm bragte serien tilbage i 2011 så er populariteten kun vokset og vokset.

Nu udkommer Mortal Kombat 1 om få måneder, og det agerer i øvrigt reboot i serien, og derfor har Warner Bros. delt de opdaterede salgstal for samtlige kapitler i serien, og lad os bare sige at de er ret imponerende.

Mere specifikt har vi modtaget en pressemeddelelse, hvor det fremgår at serien samlet set har solgt over 80 millioner eksemplarer. TweakTown har sat det tal i relief ved at sammenligne med andre kampspilsserier, og Mortal Kombat er den bedst sælgende, og slår Super Smash Bros.' 72 millioner eksemplarer.

Tror du at Mortal Kombat 1 bliver en stor succes på linje med sine forgængere?

Mortal Kombat 1

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold