Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space 2

Motive har "ideer omkring Dead Space-seriens fremtid"

Mon det bekræfter at vi får det remake af Dead Space 2?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Motive har specifikt efterladt et hint eller to om at der er om ikke andet er planer om et remake af Dead Space 2, men de har ikke rigtig ville bekræfte det direkte. Men en ting er sikkert; de ønsker virkelig at insinuere at det kunne ske.

I et interview med GQ fortæller producer Phil Ducharme, at de internt diskuterer det, og at de har en "idé" om hvordan serien kunne fortsætte:

"For sure, it's a hope that we have. There's interest on my side and I think on Roman's [Campos-Oriola, creative director] side in exploring Dead Space more. There are ideas, that's for sure. We're finishing this week, we're going to be making sure that that launch goes well and that there are as few technical issues as possible. We're gonna be heading out on vacation and then we'll sit down and we'll have those discussions within EA to say, 'Well, what's next?'"

Vi ved dog også at studiet skal arbejde på et stort Iron Man-spil, så hvad bliver der reelt set tid til?

Dead Space 2

Relaterede tekster

Dead Space 2Score

Dead Space 2

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Visceral Games sender den svære to'er på gaden, med mere gru og uhygge. Er det stadig lige til at springe op af stolen af lige dele glæde og chok?Indlæser mere indhold