Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Motorstorm: Apocalypse

Motorstorm også udskudt i EU?

Af hensyn til jordskælvet i Japan, siger Sony

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony Computer Entertainment Europe meddeler at den europæiske udgivelse af Motorstorm: Apocalypse er blevet udskudt af respekt for ofrene for jordskælvet i Japan.

I en udtalelse skriver SCEE, at de gør alt hvad de kan for at udvise den rette følsomhed i situationen. Spillet er allerede sendt ud til distributørene, men Sony skriver at de ikke vil sende yderligere oplag ud foreløbig, og trække alt det reklamemateriale tilbage som de kan. I det omfang det er muligt, vil de også forsøge at standse spillet fra at ramme hylderne.

Altså lyder det som om at man nok alligevel vil kunne finde spillet i butikkerne i morgen. Hvornår Sony har udskudt den formelle lancering til, melder de ikke noget om.

Motorstorm: Apocalypse

Relaterede tekster

Motorstorm: ApocalypseScore

Motorstorm: Apocalypse

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Hvad gør man når verden er gået under og civilisationen som vi kender den er brudt fuldstændig sammen? Man kører selvfølgelig racerløb gennem ruinerne! Vi anmelder det seneste Motorstom.Indlæser mere indhold