Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Mountain Makalu Max

Mountain fortsætter de gode toner med deres første trådløse mus - og den er til at betale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mountain har vist sig særdeles kompetente når det kommer til særligt tastaturer, modulært design, rimelige priser, solid byggekvalitet, og en driver der "bare spiller", kombineret med ydelse på samme niveau som de store og dyre etablerede mærker.

Musen kommer som man kender det fra Mountain lettere anonym, og med to sæt sidegreb der er symmetriske i samlingen. Jeg kan ikke lide under-finner ved min lillefinger, men godt ved min tommelfinger, så jeg brugte så den kombination. De er i ABS-plast og med riflet overflademønster i den ene, hvor den anden er mere glat i det, dog uden at det er et problem for at hånden glider. De sidder godt fast, men er samtidig nemme at få på, en svær balance at opnå.

Musen er ganske traditionel, musehjul i god kvalitet, dog uden nogen form for friløbsfunktion, og en DPI-knap bagved, samt dioder dertil. På siden er der også to knapper, og fremskudt under dem en klassisk "sniper"-knap, den sidder dog tæt nok på de øvrige til at den rent faktisk kan bruges, og langt nok væk til at den ikke aktiveres ved et uheld. Byggekvaliteten fuldt på højde med et produkt til €90.

Dette er en annonce:
Mountain Makalu Max

En dum ting jeg må pointere, særligt grundet den mængde hardware vi anmelder på Gamereactor, er at det er fedt med et langt og solidt kabel med en lille dongle-holder, så man kan positionere modtageren bedst muligt - for radiobølger er stadig den bedste måde at sende på. Og heldigvis har man valgt en helt standard USB-C løsning til at forbinde musen kablet når man oplader, så smider du det fine kabel væk, så kan du bare bruge stort set hvilket som helst andet du har liggende.

Der medfølger tre forskellige vægtskiver, der også placerer balancen minimalt anderledes, jeg kunne bedst lide den mellemste. Æsken den kommer i er i øvrigt lavet i genbrugsmaterialer, og den er indrettet således at den kan bruges som en solid opbevaringsæske efterfølgende.

Den er udstyret med Pixarts PAW3370-sensor der giver en fejlrate på 0,5% og 19.000 DPI og har Kalih GM 8.0-kontakter, og jeg må sige at både fornemmelsen og helstøbtheden af produktet sidder lige i skabet, RGB-belysningen er diskret placeret, og Basecamp softwaren har snart udviklet sig til en af mine favoritter. Om produktsiden indeholder det samme ved vi endnu ikke, men guiden til anmeldere indeholder data om kontaktaktiveringsstyrke, hvor meget knappen trykker med når den slippes, hvor nøjagtige de forskellige mekaniske dele er, og stort set alle data man kan tænke sig er tilgængeligt.

Dette er en annonce:

Undersiden byder, udover vægtskiver, på to store PTFE-fødder og en slukknap. Formen er en traditionel højrehåndsmus, men uden de overdrevne ergonomiske linjer nogle mus har, dette gør at man kan bruge den næsten uanset håndstørrelse og fingertykkelse. Der er et lille indhak så man nemt kan få vægtskiverne ud, og selvom at det sikkert koster ekstra, så sidder de ikke fast med plastik, men små gummiholdere. Det eneste jeg mangler er et lille hulrum til den eksterne sender.

Mountain Makalu Max

En ting som jeg bed mærke i er at knapperne på siden er gode, sådan, rigtigt gode. Det er ikke mekaniske kontakter, men de giver et solidt klik, og hopper hurtigt tilbage til udgangspositionen, og kan hurtigt genaktiveres. Batterilevetiden er sat til 80 timer, det skal nok passe, jeg har brugt den dagligt i to uger efter en fuld opladning, og jeg er ikke løbet tør endnu.

Præcisionen og modtagelse er som det skal være, der var intet lag, og det er nemt at indstille alt hvad man ønsker i driversoftwaren. Faktisk har jeg ikke rigtigt noget dårligt at sige, andet end at jeg godt kunne tænke mig Bluetooth så jeg har en backup hvis jeg smider en dongle væk, og fremtidige udgaver må gerne have en lille stander med magnetisk opladning, og så ellers det der hulrum til donglen. Men hold nu op hvor Mountain er dygtige til at ramme rigtigt første gang.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Mountain Makalu Max

Mountain Makalu Max

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

Mountain fortsætter de gode toner med deres første trådløse mus - og den er til at betale.Indlæser mere indhold