Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Moza TSW Truck Wheel

Moza Racings nye truck-rat er nærmest det første af sin slags, men hvorfor har ingen andre tænkt på at lave det her før?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Kinesiske Moza er gået fra sejr til sejr på det seneste, og på trods af deres vaklende lancering for et par år siden med den skuffende R16, er de kommet sig helt nu og har udgivet en masse meget fine sim-racing-produkter. R12 er en meget imponerende og frem for alt meget overkommelig ratbase, FSR er et meget alternativt rat, og SGP Sequential Shifter er langt den mest overkommelige gearkasse, du kan finde på hele sim-racing-markedet lige nu. Jeg var derfor ikke specielt overrasket over, at det nyligt udgivne TSW Truck Wheel viste sig at være et gennemgående velbygget produkt.

HQ
Moza TSW Truck WheelMoza TSW Truck WheelMoza TSW Truck Wheel

En del af mig synes måske, at det mildest talt er mærkeligt, at hverken Fanatec, Logitech, Thrustmaster, Turtle Beach, Simagic eller Simucube er kommet med et dedikeret lastbilrat. Moza er de første, der gør det, og det er selvfølgelig et ekstremt smart træk, når man tænker på, hvor populære lastbilsimulatorer som Euro Truck Simulator og American Truck Simulator er blevet. Ideen er selvfølgelig enkel; tilbyd et klassisk lastbilrat til alle håbefulde virtuelle lastbilchauffører og suppler det med et beslag til R12, der giver mulighed for at placere det, så det giver den helt rigtige følelse af virkelighed. At klemme TSW Truck Wheel fast på den GT-positionerede ratbase og køre den som enhver anden racerbil føles selvfølgelig forkert. Mozas "Truck Clamp" giver dig mulighed for at justere ratbasen nedad og få rattet vinklet som en plade. Ligesom i en rigtig lastbil.

Moza TSW Truck Wheel

Selve rattet er enkelt, men velbygget. Det er stort, måler 40 centimeter og er udført i aluminium med en beklædning af kunstlæder og plastik. Der er 14 programmerbare, baggrundsbelyste knapper på rattet og fire specialknapper, som du kan bruge til at navigere gennem forskellige menuer eller scrolle gennem mange forskellige indstillinger. Der er også 10 LED-lys i toppen, som også kan programmeres til at vise alt fra motorhastighed til indikatorer og alt derimellem. I det hele taget savner jeg ikke noget her, og uden at tro, at jeg er en erfaren lastbilekspert, føles det, som om Moza har ramt hovedet på sømmet både med hensyn til design, størrelse og mængden af knapper. Det eneste, jeg kan komme i tanke om, der føles som en mindre skuffelse, er det falske læder. Til næsten $300 burde den have været dækket af ægte læder.

Dette er en annonce:
Moza TSW Truck WheelMoza TSW Truck Wheel

Jeg har aldrig kørt så meget Euro Truck Simulator 2, som jeg gør nu, og jeg vil ikke lægge skjul på det... Jeg har hadet hvert sekund af det. Jeg er interesseret i sim-racing af én grund: For at simulere at være racerkører og køre lynhurtige racerbiler. Når det er sagt, kan jeg selvfølgelig godt se, hvordan lastbilspillenes popularitet er vokset i løbet af især det sidste år, og jeg er selvfølgelig klar over, hvor smart dette produkt er, og at det er blevet udgivet på det helt rigtige tidspunkt. Moza Racing er, som jeg sagde, virkelig on point i øjeblikket. Jeg kunne godt tænke mig, at der var eksterne blinklysstyring på dette rat, hvis jeg skulle vælge at køre flere lastbiler, men bortset fra det og det faktum, at jeg hellere ville se ægte læder på rattet, har jeg ingen indvendinger her. Hvis du i modsætning til mig ikke ønsker andet end at råbe "Breaker, breaker" og køre rundt på vejene i en 25 meter lang lastbil, er der i dag ikke noget bedre valg end en Moza R12 og dette rat.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

1
Moza TSW Truck Wheel

Moza TSW Truck Wheel

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Petter Hegevall

Moza Racings nye truck-rat er nærmest det første af sin slags, men hvorfor har ingen andre tænkt på at lave det her før?Indlæser mere indhold