Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

MrBeast er forpligtet til at købe et League of Legends-hold

Den enormt populære indholdsskaber bekræftede sine intentioner under Worlds i weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens stjernen i Worlds 2022 uden tvivl var matchup mellem DRX og T1, var et øjeblik, der fangede mange fans opmærksomhed, da Jimmy "MrBeast" Donaldson dukkede op på udsendelsesbordet for begivenheden for at chatte med udsendelsesholdet.

Under denne optræden blev den massivt populære indholdsskaber spurgt om, hvorvidt det nogensinde var noget, han ville være interesseret i at komme ind på den konkurrencedygtige League of Legends-scene, og MrBeast gav et ret bekræftende svar.

"Nå, ja ... 100%. Spørgsmålet er mere hvornår," sagde MrBeast. - Hvis vi gør det, vil jeg gerne have et hold, der kommer op på en scene som denne. Vi skal have de rigtige brikker på plads, inden vi trykker på aftrækkeren."

Han kvitterede med: "Det kan godt være, at der går et år eller to mere, men ja, 100%."

Så der har vi det, i fremtiden sigter MrBeast mod at blive ejer af et League of Legends-hold, og efter tingenes udseende, en i den nordamerikanske liga, League of Legends Championship Series (LCS).

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold