Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023: SK Telecom T1 v Bilibili Gaming-serien resumé

Det var en kamp om LCK og LPLs andet frø i taberens beslagfinale i dag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var et sammenstød mellem stilarter i MSI taberens parentesfinale i dag, da den aggressive holdkampstil fra LPL's andet seed, Bilibili Gaming, tog imod LCK's mestre i makrospil, SK Telecom T1.

Spil 1 (BLG vinder)
BLG: Jax; Viego; Annie; Zeri; Lulu
T1: Gragas; Wukong; Lissandra; Xayah; Rakan

Spillet så oprindeligt lovende ud for T1, med træfninger, der brød ud over hele kortet i de tidlige stadier, men målene gik deres vej oftere end ikke. Ind i midten af spillet begyndte Elk at accelerere på grund af mængden af drab BLG havde trukket ind i ADC, og holdkampe i de senere stadier af spillet blev en vanskelig opgave. Xun havde også opbygget et betydeligt forspring i forhold til Oner og var i stand til at bruge Viegos mobilitet til at finde konsekvente og kreative flanker i holdkampe. Begge hold spillede stærkt for Dragons, men Ocean Soul blev hævdet af Oner med et veltimet stjæle. Et overivrigt skub efter at have konverteret denne fordel til en Baron-buff var T1's fortrydelse, da et chok tredobbelt drab for Elk var lige nok til, at BLG rippede ind i T1's nexus.

Spil 2 (BLG vinder)
T1: Kennen; Maokai; Jayce; Aphelios; Nautil
BLG: Sion; Slægtninge; Sylas; Jinx; Lulu

En tidlig invasion på fem mand satte BLG op til succes i spil to og satte Xun og Elk foran deres kolleger. Overaggression fra BLG blev straffet af T1, især fra Xun og Yagao, men stacking af Dragons betød, at virkningen af eventuelle fejl var begrænset, og selv Bin var i stand til at komme tilbage i spillet og solo dræbe Zeus efter et tidligt baneunderskud. Ind i det sene spil følte BLG sig fast i kontrol på trods af en jævn guldtilstand i spillet, og T1's manglende evne til at udnytte BLG splittelsen mellem Baron og Dragon Soul købte Xun tid nok til at give dødsstødet til deres håb om at vinde dette spil med et es sikret omkring Baron, selve målet og T1's base i laser i hænderne på BLG .

Spil 3 (T1 vinder)
T1: Jax; Kha'Zix; K'Sante; Xayah; Rakan
BLG: Gwen; Slægtninge; Galio; Zeri; Lulu

I laningfasen byttede Yagao og Bin modstandere, men T1 kom stadig bedre ud i tidlige handler. En tidlig stjæle af Dragon af Oner satte tonen for T1, der stablede dem ubarmhjertigt og fulgte BLG rundt om dragegraven, da de hævdede Soul Point. Mountain Soul blev sikret rent for T1, og blev omdannet til en Baron buff. Udnyttelse af pres var navnet på spillet, og med BLG's base truet var T1 i stand til at tage Elder Dragon og Baron buffs på samme tid og slide BLG's base og medlemmer ned, for at sejren kunne komme tilbage i serien.

Spil 4 (BLG vinder)
BLG: Fiora; Kha'Zix; Nautil; Zeri; Lulu
T1: Jax; Wukong; Ahri; Xayah; Rakan

En aggressiv start på spillet for begge hold så til sidst BLG trække fremad, efter at en kontragank gav Xun to drab og sikrede den første Dragon til deres fordel. Xun var overalt på kortet, og BLG som helhed tunnelsynede på en en-fire spillestil, stablede drager, mens Bin skaleret og splittet skubbet. Ting syntes umulige for T1 efter at Infernal Soul gik til fordel for deres modstand, men de formåede at klø en rute tilbage i spillet, da de sikrede sig Elder Dragon. BLG viste en sjælden opvisning af tålmodighed, venter ud af dette vindue og holder skaden på et minimum. Presset var tilbage i BLG's favør, da de sikrede sig baronen, og en desperat kamp omkring den anden ældste drage førte til, at T1 blev aced og tabte serien tre til en.

I morgen skal de stigende underdogs Bilibili Gaming møde JD Gaming - holdet, der står øverst i deres hjemregion, Kinas LPL. Vil deres momentum og aggressive holdkampe gøre det muligt for dem at fuldføre deres Askepot-historie og løfte trofæet i 2023 MSI? Vi bringer dig al action live fra Copper Box Arena i morgen.

League of Legends
Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold