Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023-resumé: Bilibili Gaming mod Gen G Esports

En MSI 2023-kamprapport fra Copper Box Arena, London.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dag, hvor MSI nærmer sig sin afslutning for i år, tog LPL's andet seed Bilibili Gaming imod LCK's første seed Gen G Esports om en plads i lower bracket-finalen. Fans af begge hold var ude i kraft på Copper Box Arena til et opgør, der ville se et hold sendt hjem.

Spil 1 (BLG vinder)
BLG: Jax; Maokai; Taliyah Zeri; Lulu
GEN: Gragas; VI; Lissandra; Xayah; Rakan

BLG startede spillet med aggressiv handel i den tidlige Laning-fase, og der var en masse tidlig junglefokuseret action med BLG, der kom foran på drab og guld, men ikke signifikant. Midtspilskampene var relativt jævne, da holdene byttede drab og mål, men BLG var dem, der stablede drager. Bin og Elk skalerede monstrøst ind i det sene spil, hvilket gav BLG det nødvendige pres for at lokke GEN ind i en dårlig kamp omkring Baron. BLG sikrede Baron buff og fire medlemmer af GEN, hvilket hurtigt lukkede spillet af dette spil.

Spil 2 (BLG vinder)
GEN: Ornn; Wukong; Annie; Aphelios; Tahm Kench
BLG: Gwen; VI; Ahri; Jinx; Braum

Peyz og Delight tvang deres modparter ud af banen i en tidlig handel, men BLG returnerede trykket med en gank midt for at sikre første blod. Tingene begyndte at svinge til GEN's fordel, da de fandt vellykkede valg omkring den første drage og sikrede den ved hjælp af dette pres til snebold Peyz og konvertering til den anden Dragon også. Træfninger og handel med mål fortsatte, hvor GEN opnåede Soul Point og en stabil drabsfordel. BLG vendte spillet rundt med en ren træfning i midtbanen, som de konverterede til Baron. Bin blev svært for GEN at håndtere, og BLG var også i stand til at kæmpe sig vej til Dragon Soul Point. En afgørende kamp omkring Baron så Elk vende et godt modangreb fra GEN til et quadra kill og målet, og BLG udnyttede dette pres til at opnå Ocean Soul og tage sejren.

Spil 3 (BLG vinder)
GEN: Ornn; Slægtninge; Annie; Aphelios; Tærskeværk
BLG: Sion; VI; Ahri; Jinx; Blitzcrank

BLG invaderede GEN's jungle som en femmandsenhed på niveau et, hvilket sikrede Red Buff væk fra Peanut. Peanut fik hævn ved at stjæle Xun's raptorlejr, og på trods af at han begik to blink til stykket BLG var ude af stand til at finde et drab. Mål blev handlet i det tidlige spil, hvor BLG prioriterede drager og fandt første blod på Chovy omkring Rift Herald. Omkring den anden drage blev On levende, da BLG fandt fire drab for to og målet. Ind i det midt-sene spil blev det et tilfælde af Peanut vs Elk,, men On blev ved med at finde koblingskroge i afgørende kampe for at vende dem til BLG's fordel. BLG stablede Dragons til Soul Point, og efter længere tids træfning sikrede Baron i bytte for GEN at nægte sjælen. BLG udnyttede deres tryk rent, kørte GEN rundt på kortet og brød deres base fra hinanden. Da den næste Dragon and Baron kom, kunne GEN ikke kæmpe ordentligt på grund af at deres base blev revet fra hinanden, hvilket førte til, at BLG sikrede Soul and Baron og lukkede serien.

Uventet for de fleste var Bilibili Gaming ikke kun i stand til at forstyrre Gen G, men de gjorde det på dominerende måde. De møder LCK's andet frø SK Telecom T1 og Unkillable Demon King Faker i morgen, for en chance for at kæmpe mod JD Gaming i 2023 MSI finalen.

League of Legends
Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold