Dansk
Gamereactor
nyheder
MultiVersus

MultiVersus-udvikler får mere kritik for tiden det tager at låse op for en ny karakter

Det tager minimum 38 timers spilletid at låse op for en ny karakter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

MultiVersus udkom i en slags åben beta sidste år, men blev så trukket tilbage, og har tilbragt et lille års tid i udvikling hos Player First Games. Nu er spillet så ude, og får allerede masser af kritik, både for manglende features, men særligt for at være ret fedtede med unlocks af nye karakterer.

Adskillige spillere har forsøgt at time hvor lang tid det tager at låse op for spillets in-game valuta, og åbenbart tager det mellem 38 og hele 66 timer at låse op for en ny karakter. 38 timer lader til at gælde for de billigste, mens eksempelvis Joker er blevet introduceret til en dyrere pris.

Der findes naturligvis også dem der har forsvaret spillet, og som pointerer at det naturligvis vil koste in-game valuta at låse op for karakterer. Dog siger andre at i MultiVersus er det bare én helt, Shaggy, der er permanent låst op, og de andre fire roterer rundt.

HQ
MultiVersus

Relaterede tekster

0
MultiVersusScore

MultiVersus

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Efter et års fravær, siden den roste beta blev taget ned, er MultiVersus nu tilbage igen, og vi har tjekket, om det nu føles som et komplet spil...Indlæser mere indhold