Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
musik-anmeldelser

Mariah Carey - E=MC2

Mariah Carey viser endnu en gang karakter, og lader sig ikke nøjes. Det er et glædeligt genhør, og nu begynder jeg langsomt at tro på denne langbenede sangerinde igen.


Facebook
TwitterReddit

Hun har ellers leveret nogle forfærdelige udgivelser, der fik hård kritik med på vejen. Men nu har hun stille og roligt fundet sig til rette som den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde, igen. Det klæder hende, for hun er jo divaen over dem alle.

Mariah skriver sine tekster selv, og så får hun ellers hjælp fra udvalgte mænd, der får lov til at lege lidt gæstevokal på enkelte numre. Blandt andet T-Pain og Young Jeezy, der begge giver et fornuftigt bidrag på dette album.

Titlen relaterer til Einsteins relativitetsteori, men er samtidig også en mere personlig sammensmeltning, hvor MC2 står for Mariah Carey i 2. potens. Altså, en ny og mere effektfuld potens? Det kan vi hurtigt blive enige om. Det er et yndigt genhør, og hun klarer sig igennem albummet uden irriterende R&B-klicheer.

Mariah Carey - E=MC2
07 Gamereactor Danmark
7 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer