Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

MW2 Resurgence pack prissat

Ingen overraskelser her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Via Major Nelson kommer oplysningen om, at den næste DLC-pakke til Call of Duty: Modern Warfare 2, kaldet Resurgence Pack, er blevet prissat - i hvert fald Xbox 360-udgaven.

Og der er ingen overraskelser omkring prisen. Ligesom den forrige DLC-pakke vil Resurgence Pack komme til at koste 1200 Microsoft Point (ca kr. 108), når den udkommer senere på ugen.

Pakken indeholder fem baner til spillet, hvoraf de tre er helt nye, mens de to andre er gengangere fra Call of Duty 4: Modern Warfare.

Resurgence Pack udkommer på torsdag på Xbox Live, mens PlayStation 3 og Steam-udgaverne skulle komme "snart".

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold