Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crash Bandicoot 4: It's About Time

Mystisk logo i slutningen af Crash 4 teaser måske et nyt spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på efteråret ankom Crash Bandicoot 4: It's About Time, et helt nyt kapitel med den tidligere PlayStation-maskot, som rigtig, rigtig mange har ventet på i årevis. Men dette kunne meget vel være starten på en mere fast serie ovre hos Activision, og det mener nogle nu at der er bevis på.

Mere specifikt har adskillige brugere, deriblandt Twitter-brugeren Kevin Fagargan, udgivet en video, der viser et mystisk nyt logo. Mere specifikt er der et fjernsyn i spillets første bane på en strand, i starten af spillet viser det logoerne fra de forskellige spil i serien.

Hvis du dog, som Kevin Fagargan, gennemfører spillet med 106% gennemførsel, jamen så viser fjernsynet et mystik nyt logo der ikke var der før.

Dette logo viser en lilla og en organe farve rundt om en Wumpa-frugt, og nogle mener at der er tale om et Spyro/Crash crossover.

Mon det kunne ske?

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Relaterede teksterIndlæser mere indhold