Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Street Fighter 6
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Call of Duty

   Næste Call of Duty-spil?

   Udelukkende til konsollerne

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Ifølge Activisions CEO Bobby Kotick, så er firmaets næste Call of Duty-spil ikke planlagt til udgivelse på Pc. Da han forleden snakkede med firmaets vigtige investorer, gjorde han det klart at det næste Call of Duty, formodentlig det tredje kapitel og ikke blot en afstikker, i øjeblikket kun er under udvikling til næstegenerationskonsollerne.

   Det betyder naturligvis ikke at PC-folket nødvendigvis går glip af det næste Call of Duty-spil, da der kan være tale om et produkt i stil med Big Red One, men i dette tilfælde ville Activision nok være lidt mere specifikke.

   Hvad der dog er interessant, hvis vi nu antager at det er det næste reelle Call of Duty-spil, er om det så også er Infinity Ward, holdet bag de to første spil, der skal stå for udviklingen af dette tredje kapitel. Vi håber på at få en endelig forklaring på årets E3-messe.

   Call of Duty

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold