Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed: Unity

Næste del af GR's Assassin's Creed the Challenge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hver eneste uge i de kommende måneder stiller vi dig en udfordring. I slutningen af hver måned finder vi de otte bedste Assassin's i Norden. Den bedste af de 8 vindere får titlen Grand Master. Dette er for folk som spiller Assassin's Creed spil, synes de er gode, som søger udfordringer, og som vil vise hvad de kan. Sidste uge var udfordringen at tilføje indhold til GRs gamepedia omkring et valgfrit Assassin's Creed-spil-

Bliver du udvalgt i Assassin's Creed the Challenge i januar får du Assassin's Creed-merchandise, et unikt profil-avatar på Gamereactor og selvfølgelig blærerøvsretten, der følger med.

I februar vil der dukke nye udfordringer op som Gamereactor snigmordere må løse for at beholde sit medlemskab i Gamereactors Brotherhood. Alle med undtagelse af Grand Master skal kæmpe for deres plads, men han/hun skal tilgengæld kæmpe for retten til at være grand master. Medlemskabet i Assassin's Creed the Challenge varer kun i en måned af gangen.

Sådan vil det fortsætte resten af året. Vind merchandise, se spil før tid, kom med på Gamereactor-streams og kom måske med til hemmelige events.

Traileren til DLC-pakken Dead Kings til Assassin's Creed: Unity dukkede op i sidste uge, og det inspirerede os til at levere denne uges udfordring:

Skriv en blog om, hvilken Assassin's Creed-trailer, du mener er den bedste.

Her kan du se hvordan du gør:

Assassin's Creed: UnityAssassin's Creed: Unity

Går du ind på GRTV-siderne kan du, når en trailer er valgt, trykke på det lille embed-ikon i venstre hjørne af traileren, så får du en såkaldt embed code. Det kopierer du og indsætter i bloggen (se billederne herunder). Så simpelt er det.

Så sus forbi GRTV-siderne, find en fed trailer og fortæl os om den på blogsiderne. Vi glæder os til at læse med.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold