Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Næste Guild Wars afsløret?

ArenaNet sikrer sig Nightfall

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Mens Guild Wars: Factions ligger øverst på alverdens hitlister, så går det nu rygter om at den næste udvidelse til det populære online-spil kommer til at hedde Nightfall. Det er som sådan ikke nogen overraskelse, at ArenaNet allerede er i gang med den næste udvidelse da firmaet har bekræftet at de årligt regner med at udsende to udvidelser. Iøvrigt blev den nye udvidelse, der har et mellemøstligt skær over sig, vist frem bag lukkede døre på årets E3-messe.

HQ

Navnet er dog ikke bekræftet af hverken NCSoft eller ArenaNet, men firmaet registrerede forleden navnet gennem det amerikanske navne- og patentkontor, hvilket tyder på at Nightfall er titlen på den næste udvidelse i Guild Wars-universet.

Nightfall forventes på gaden inden udgangen af året.

Guild Wars

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold