Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Immortals of Aveum

Næsten halvdelen af alle ansatte hos Immortals of Aveum-udvikleren er blevet fyret efter skuffende salg

Spillet er ikke engang en måned gammelt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Immortals of Aveum er et solidt spil, men der var aldrig nogen tvivl om, at udvikler Ascendant Studios' debut ville få det svært. En ny IP med en obskur titel, der skulle udkomme blandt et hav af store spil fra kendte udviklere? Diskursen omkring spillet i opløbet til launch gjorde det heller ikke nemmere for Immortals of Aveum at få en stærk debut. Folk, der havde spillet det, sammenlignede det med Forspoken og fik det til at lyde en smule simpelt og generisk.

Brett Robbins, udviklerens stifter og CEO samt instruktør på Immortals of Aveum, har nu afsløret, at Ascendant Studios er nødt til at afskedige næsten halvdelen af alle ansatte - 45 procent for at være nøjagtig - fordi Immortals of Aveum har underpræsteret. Og "underpræsteret" er måske en grov underdrivelse, for man hører ekstremt sjældent om lignende sager med spil, der er under en måned gamle.

De resterende ansatte hos Ascendant Studios skal angiveligt fortsætte med at arbejde på Immortals of Aveum og udvide spillets univers.

Vi håber, de afskedigede medarbejdere lander på benene og ønsker dem held og lykke i deres videre færd.

Immortals of Aveum

Relaterede teksterIndlæser mere indhold