Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted 3: Drake's Deception

Naughty Dog taler om Online Pass

...og hvorfor Uncharted 3 har det

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Online Pass og hvad typen af ekstra-udgifter ellers kaldes i forbindelse med et spilkøb, er ikke grådighed fra udgiverens side.

I et nyligt interview med Arne Meyer og Justin Richmond fra Naughty Dog, udtalte de sig til thesixthaxis.com om grunden til, at Uncharted 3 vil have et såkaldt online pass.

Justin Richmond udtaler: "Vi forærer en enorm mængde af indhold gratis, og en del af årsagen til online pass er, at når ting går online, er det ikke gratis. Vi er nødt til at betale for servere og alle disse forskellige ting for at vedligeholde det, og så på et tidspunkt bliver spil nødt til at tjene penge.

Det er en forretning, og vi vil bare gerne være i stand til fortsat at levere den slags indhold, som Uncharted-serien har. Vi ønsker ikke at Sony nogensinde kommer til os og siger "Du tjener ikke nok penge på dette, du er nødt til at skære det". Vi ønsker at være i stand til at opretholde kvaliteten af de produkter, vi udgiver."

Arne Meyer: "Vi ønsker ikke at virksomheden synker på grund af båndbreddeomkostninger!"

Justin Richmond: "Ja præcis, og en anden ting er, at selv hvis du køber spillet brugt, er et online pass alle pengene værd. Et online pass er klart pengene værd, fordi der er så meget indhold online. Foruden online -indhold så tilbyder vi en komplet offline-pakke, så hvis du ønsker at spille co-op med en ven, kan du gøre det offline.

Den store mængde online-indhold og vedligeholdelse af servere, er åbenbart grunden til at Naughty Dog også indfører online Pass i Uncharted 3. Spillet lander i butikkerne den 2. November, og vi er i fuld gang med vores anmeldelse af spillet.

Tilbage er der kun at spørge, om I synes, at online pass er en god ide?

HQ

Relaterede tekster

Uncharted 3: Drake's DeceptionScore

Uncharted 3: Drake's Deception

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Nu er det tredje kapitel i serien endelig landet efter to år, men er Uncharted 3: Drake's Deception ventetiden værd? Vi bringer to anmeldelser af den ventede efterfølger.Indlæser mere indhold