Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

NAVI lukker ned for professionelt Fortnite-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok er Fortnite fortsat blandt de mest populære spil i verden, og der er også en sund esportskultur omkring det, men det betyder ikke nødvendigvis at større esportsorganisationer kan tjene penge ved at dyste i det professionelt. Det har NAVI i hvert fald ikke kunne.

Natus Vincere har afsløret via et indlæg på deres hjemmeside, at de officielt lukker ned for deres Fortnite-hold.

"Today we close NAVI Fortnite team due to unprofitability of the title. We would like to thank Quinten "Quinten" van der Zijpp and Levi "LnueF" Edelijn for their contribution to the development of Natus Vincere and wish the guys success in their future," siger manager Mykhalio "M1ke" Palamar.

Fortnite
Photo: Epic Games
Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold