Dansk
Gamereactor
nyheder
NBA 2K25

NBA 2K25 får udgivelsesdato

De forskellige udgaver og cover-atleter er også blevet afsløret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Så sikkert som amen i kirken, lige så sikkert er det, at de store sportsfranchises får en årlig udgivelse hvert efterår. Næsten lige så sikkert er det, at NBA 2K lægger sin årlige udgivelse i starten af september, og sådan bliver det også i år.

HQ

Den 6. september, hedder udgivelsesdagen, og der vil være tre forskellige versioner (der vil være en fjerde WNBA-version, men kun i USA), og de har alle hver sin cover-atlet. Standard Edition vil have den nylig kårede NBA-mester Jayson Tatum fra Boston Celtics på coveret. All-Star Edition vil have både Jayson Tatum og WNBA-stjernen A'ja Wilson fra Las Vegas Aces på coveret. Hall of Fame Edition vil være prydet af NBA-legenden Vince Carter. Du kan se alle covers nederst i artiklen.

Ovre på 2k.com kan du læse mere om, hvad de forskellige udgaver vil indeholde, og som en lille glædelig nyhed for de 55 af os, der gerne vil spille på PC, så bliver PC-udgaven i år endelig identisk med den som current-gen-konsollerne får. PC-spillere er ellers blevet spist af med last-gen-udgaverne siden 2020.

NBA 2K25

Relaterede teksterIndlæser mere indhold