Dansk
Gamereactor
nyheder
Wildstar

NCSoft annoncerer øjeblikkelig lukning af Carbine Studios

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den koreanske spiludgiver NCSoft har fortalt i en pressemeddelse udleveret til Kotaku, at studiet bag online-rollespillet Wildstar, Carbine Studios, vil blive lukket ned. Udover at studiets ansatte nu bliver arbejdsløse, betyder det ligeså at Wildstar vil blive lukket ned i en nær fremtid.

Hvad der præcist er årsagen til denne pludselige lukning, fortæller pressemeddelelsen umiddelbart intet konkret om, men det forlyder sig at Wildstar aldrig rigtig fik fat i det marked NCSoft havde håbet det ville.

Spillet i sig selv havde også en ærgerlig levetid, og gik fra sin abonnementsmodel over til en gratis-at-spille mulighed efter kun ét år. Derefter svandt spillerbasen ind, under klager hvad angik et indholdsløst slutspil. Det var også den eneste spiludgivelse Carbine Studios endte med at stå bag.

Vores egen anmeldelse var dog noget mere positivt indstillet, og kvitterede med et stort 7-tal. Kommer du til at savne Wildstar, og havde du håbet på at se mere fra Carbine Studios?

HQ
WildstarWildstarWildstar

Relaterede tekster

WildstarScore

Wildstar

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren

Har du spillet MMO'ere før, vil meget i Wildstar virke enormt velkendt, men udviklerne rammer ofte plet.

Wildstar er udkommet på Steam

Wildstar er udkommet på Steam

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wildstar har fået langt flere spillere efter konverteringen til free-to-play. Spillet fik også en større gratis opdatering tidligere på året, der blandt andet tilføjede...Indlæser mere indhold