Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tabula Rasa

NCSoft nedlægger MMO-projekt

Og Tabula Rasa får snart støvlen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge kilder som Gamesindustry.biz har snakket med, så er NCSoft godt i gang med at nedlægge sidste års annoncerede MMO-projekt, et projekt der blev til, da firmaet sidste år udvidede kraftigt. Kilden mener, at hen imod 50 ansatte vil blive fyret, når projektet skrinlægges.

Samtidig hævder selv samme kilde, at det kun er et spørgsmål om måneder, før det ellers stort anlagte MMORPG Tabula Rasa får støvlen. Der var ellers meget håb for Richard Garriots projekt, da det i sin tid blev lanceret, men interessen har ikke været stor efter lanceringen. Dette kan tydeligt ses på antallet af faste brugere.

Det hele er naturligvis stadig rygter, men vi har på fornemmelsen, at der er noget om snakken.

Tabula Rasa
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Relaterede tekster

6
Tabula RasaScore

Tabula Rasa

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Legendariske Richard Garriot og Destination Games, er endelig klar med deres ambitiøse MMORPG, og Nicolas Elmøe har taget favntag med den anderledes verden...Indlæser mere indhold