Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Reaper of Souls

Necromancer i Diablo får udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden meget, meget længe siden at Blizzard løftede sløret for Necromancer-klassen i Diablo III, men på mærkværdigvis har udvikleren været helt musestille omkring karakteren siden afsløringen - indtil nu.

Nu har vi dog modtaget en pressemeddelelse der afslører, at den syvende karakterklasse vil ankomme til Blizzards populære spil d. 27 juni, og det er samtidig på både PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Karakteren bliver gjort tilgængelig som en udvidelse for €14.00, eller via en ny fysisk udgave kaldet Diablo III: Eternal Collection, der udkommer i butikkerne samme dag.

HQ
Diablo III: Reaper of Souls

Relaterede tekster

1
Sæson 11 af Diablo III er begyndt

Sæson 11 af Diablo III er begyndt

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Diablo IIIs sæson 11 er undervejs, hvilket også er den anden sæson på konsollerne. En af de nye tilføjelser i denne forbindelse er selvfølgelig Necromancer-klassen og du...Indlæser mere indhold