Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon

Vi har de første detaljer om spillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter to Underground-spil og det seneste Need for Speed: Most Wanted vender EA nu tilbage til gaden med højoktane potensforlængere.

Den næste del i serien hedder Need For Speed: Carbon og kommer til at suse om det, der hedder Canyon Racing. Det er en populær og ekstremt farlig racingform, der kom frem i udkanten af Tokyo, og nu udøves af fartglade amerikanere, der mere end gerne vil risikere liv og lemmer for en smule respekt.

Det er i bund og grund det samme som almindelig streetrace, men her køres løbene på små snævre bjergveje, hvor dybe revner i vejen kan lure rundt om hvilken som helst hjørne. Den mindste fejl kan betyde døden.

I Need for Speed: Carbon har EA også smugkigget lidt på THQ's fantastiske Juiced, hvor penge og pointsystem hænger sammen med respekten.

Små ulovlige undergrundsteams racer mod hinanden, hvor du skal tage plads blandt et af dem. Det gælder om at køre lige dele hurtigt og sindsygt, så du kan vinde de andres respekt og få mere kontrol over byen sammen med dit hold.

Need for Speed: Carbon kommer til Xbox 360 og Playstation 3 til vinter.

Relaterede tekster

3
Need for Speed: CarbonScore

Need for Speed: Carbon

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Need for Speed-serien trænger til en gevaldig NOS-indsprøjtning. Martin er taget ud på asfalten for at teste årets udgave...

Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon

PREVIEW. Skrevet af Sebastian Lind

Indtag bjergvejene til hensynsløs kørsel, når EA giver dig kontrollen over flere svinedyre, toptunede øser. Sebastian Lind har været en tur i San Francisco for at prøvekøre spillet...Indlæser mere indhold