Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon

Hent demoen på Marketplace

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forud for EA’s næste store bilspil der lanceres d. 2. november, nemlig Need for Speed: Carbon, har firmaet gjort en demo af spillet tilgængelig over Xbox Live Marketplace. Der er tale om en mastodont på intet mindre en lidt over en 1GB, så du skal være villig til at misbruge dit bredbånd en smule.

Hvad demoen indeholder oplyser EA ikke noget om, men det skulle kunne downloades allerede nu, så hvis du trænger til at få brændt noget gummi af og naturligvis har plads på din harddisk, så bør du logge på med det samme.

Vi anmelder Need for Speed: Carbon i det kommende november magasin.

Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Carbon

Relaterede tekster

3
Need for Speed: CarbonScore

Need for Speed: Carbon

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Need for Speed-serien trænger til en gevaldig NOS-indsprøjtning. Martin er taget ud på asfalten for at teste årets udgave...

Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon

PREVIEW. Skrevet af Sebastian Lind

Indtag bjergvejene til hensynsløs kørsel, når EA giver dig kontrollen over flere svinedyre, toptunede øser. Sebastian Lind har været en tur i San Francisco for at prøvekøre spillet...Indlæser mere indhold