Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed

Need For Speed Hot Pursuit 2

Electronic Arts (EA) har lige for nylig annoceret at de tramper speederen i bund og udgiver Need For Speed Hot Pursuit 2 til alle de nyeste platforme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Electronic Arts (EA) har lige for nylig annoceret at de tramper speederen i bund og udgiver Need For Speed Hot Pursuit 2 til alle de nyeste platforme.

Det kommer ikke som den største overraskelse at de fleste af EA’s nye titler før eller siden udkommer til både PC og samtlige næste generations konsoller. NFS HP 2 er ingen undtagelse, noget som seriens mange fans sikkert vil glæde sig over. Nedenfor har vi to såkaldt "work in progress" screenshots fra PS2 versionen og et uddrag fra EA’s pressemeddelelse. Vil du læse mere om spillet kan du klikke dig over til www.needforspeed.com, eller EA’s danske side (www.danmark.ea.com)

"Need for Speed: Hot Pursuit 2 vil indeholde 12 baner og over 20 klassiske og eksotiske biler som f.eks. Ferrari 360 Spider™, Lamborghini Murcielago™ og Porsche® Carrera GT™.

Spillet byder på mere end blot high-speed racing. Spilleren er nødt til at undgå politiets indblanding for at vinde løbet, og dette kræver, at spilleren lærer nogle flugtmodeller for at slå strisserne.

Spillet tilbyder multiplayer, og spilleren har mulighed for gradvist at "åbne" nye biler og genprøve banerne med disse. "

NFS HP 2 har fem forskellige modes: Quick Race, Single Challenge, Hot Pursuit, Championship og den nye "Top Cop" mode for Xbox, Nintendo GameCube og PC. Dette elementet gør at spilleren kan få en karriere i UP (udryknings politiet) ved at deltage som politi i mere end 30 konkurrencer. Hot Pursuit og Championship mode består også af mere end 30 udfordrende racing konkurrencer som må gennemføres for at blive belønnet med nye biler, baner og bil opgraderinger. NFS HP 2 indeholder mere end 20 baner med baggrundsmiljøer som varierer fra dybe skove til sand dækkede strandområder.

PlayStation 2, Xbox og Nintendo GameCube versionerne vil også indeholde en multiplayer mulighed hvor to personer kan spille mod hinanden på en splitscreen. PC udgaven vil have netværk støtte (via LAN/internet og Direct IP) for op til otte personer.

NFS HP 2 vil være tilgængeligt hos din lokale spil-pusher i løbet af sensommeren 2002.

Relaterede tekster

0
Nye screens fra NFS: Underground

Nye screens fra NFS: Underground

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Med det nye tema værende gadekørsel prøver Electronic Arts endnu engang lykken med den meget succesfulde Need for Speed serie, som lover endnu højere hastigheder og endnu skarpere sving end tidligere.

0
Electronic Arts køber Black Box

Electronic Arts køber Black Box

NYHED. Skrevet af Jakob Møller

EA meddelte igår at de har købt det 100 mand store spil udviklings firma Black Box. Black Box er bedst kendt for Need for Speed serien og SEGA Soccer Slam.Indlæser mere indhold