Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed Payback

Need for Speed Payback Speedross-udvidelse tilføjer nye biler og Speedcross-spiltype

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Need for Speed Payback har netop fået sin første udvidelse med navnet Speedcross, og tilføjer en række nye køretøjer samt den nye spiltype Speedcross. Blandt andet kommer vi til at se Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR samt BMW M3 Evolution II E30 blandt de nye køretøjer.

For at kunne købe disse biler skal de først stjæles, og dette gøres ved at finde de parkerede biler rundt omkring i den åbne verden. Politiet i Fortune Valley er selvfølgeligt altid opmærksomme, så det gælder om at overvinde politiet i en hæsblæsende biljagt, når du først får sat dig bag rattet. Når biljagten er overstået vil du derefter kunne købe køretøjerne hos bilforhandleren i spillet.

Sammen med de nye biler kommer der også 16 nye Speedcross-begivenheder, understøttelse af rat, samt nye muligheder for at drifte samt nye steder at genere nyt fartkontrol. Ejer du Deluxe-udgaven af Need for Speed Payback er Speedcross-DLC'en gratis, mens den kommer til at koste penge for ejere af den almindelige udgave. Dog vil de nye biler blive gratis tilgængelige for alle ejere af spillet.

Need for Speed Payback
HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold