Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound fremviser nye "driving effects"

Her er utvivlsomt potentiale for mange mikrotransaktioner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Need for Speed-serien handler det selvfølgelig om at komme først over stregen. Men man skal helst også se sej ud, når man drøner forbi konkurrenterne - det synes i hvert fald at være budskabet, når man ser promotionsmaterialet for det kommende Need for Speed Unbound.

Efter at have teaset flere detaljer om spillet, har spillets officielle Twitter-konto, nu offentliggjort et klip, der viser de såkaldte "driving effects" som er tegneserielignende effekter, der blandt andet aktiveres, når du drifter, overhaler eller laver stunts.

Effekterne fås i flere forskellige grader af sjældenhed og kan blandt andet blive tildelt ved at gennemføre objektiver i spillet. Men mon ikke, EA håber, at udsmykningerne også vil føre til en hel masse mikrotransaktioner?

Vil du hellere koncentrere dig fuldt ud om selve kørslen, kan du heldigvis også slå effekterne fra.

HQ
Need for Speed Unbound

Relaterede teksterIndlæser mere indhold