Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed Unbound

Need for Speed Unbound-salget er 64% lavere end Heat på det fysiske marked

The Callisto Protocol lader til at være kommet fint fra start, dog.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste fredag var en ret travl dag for spillanceringer for at sige det mildt, for her udkom The Callisto Protocol, Need for Speed Unbound og Marvel's Midnight Suns oveni hinanden, og på det engelske marked lader det til at særligt Need for Speed Unbound er kommet lidt blandet fra start, om ikke andet på det engelske marked.

Gamesindustry.biz kan rapportere at spillets fysiske salg er 64% lavere end Need for Speed Heat formåede for bare nogle år siden, og selvom at det digitale salg naturligvis kan ændre den her situation, så ser det umiddelbart ikke godt ud. Faktisk siger analytiker Christopher Dring følgende:

Faktisk solgte The Callisto Protocol flest fysiske eksemplarer på det engelske marked af de tre førnævnte, og endte på en sjette plads, der slog blandt andet Saints Row og Gotham Knights, men om hvorvidt det er nok vides naturligvis endnu ikke.

Need for Speed Unbound

Relaterede teksterIndlæser mere indhold