Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Er du Gamereactors hurtigste?
Stor Need for Speed-konkurrence
Læs mere
Need for Speed: Most Wanted
Lige som deres mange sportsspil er Need for Speed blevet en af EA's årlige udgivelser, men det betyder også, at serien har været for..
Læs mere
Need for Speed: Most Wanted
Da det stod klart, at Hot Pursuit var et hit, kiggede senior producer Matt Webster ikke på tallene og tænkte "wow, det er vi nø..
Læs mere
Need for Speed: Most Wanted
Det har været en nogenlunde fast konvention i racing-genren gennem de sidste mange år, at fede biler er noget man skal gøre sig fort..
Læs mere
Need for Speed: Most Wanted er gratis på Origin
Her er dagens dejlige nyhed for alle racing-fanatikere! EA giver Needs for Speed: Most Wanted fra 2012 væk ganske gratis på deres onl..
Læs mere
Ward: Nintendo og EA var "pisseligeglade" med Need For Speed
I sidste uge meddelte Criterion-grundlæggerne Alex Ward og Fiona Sperry, at de havde startet et nyt og uafhængigt studie kaldet Three..
Læs mere
Nyt til Need for Speed: Most Wanted
Så er der nyt download til alle fartglade. EA meddeler nu at hele tre nye DLC-pakker er tilgængelige til Need for Speed: Most Wanted...
Læs mere
Most Wanted Wii U får dato
EA udgiver Need for Speed: Most Wanted til Wii U den 21. marts i Europa. To dage før det får Nordamerika spillet. Vi kan forvente os ..
Læs mere
Most Wanted-DLC i december
Så kan du godt begynde at se frem til mere indhold i Need for Speed: Most Wanted, for den 18. december skulle Ultimate Speed Pack vær..
Læs mere
Leaderboard
Playstation
#1 Rammstone no 0:49,716
#2 LEMAAN dk 0:49,750
#3 Tuoppi_Fin 0:50,483
#4 IXIMA no 0:50,633
#5 Vumile 0:51,066

Xbox
#1 Twinblade91 fi 0:49,366
#2 YoNzZu fi 0:49,683
#3 VfV Savior se 0:50,500
#4 S0apMacTavysh no 0:50,633
#5 Creatiiveee se 0:52,166
De nyeste brugeranmeldelser
Need for Speed: Most Wanted VikingPowders
Need for Speed: Most Wanted
Fra Gamereactors forum